Faluközi Éva

Életvezetési tanácsadó/Tréner

Faluközi Éva vagyok, önismereti tanácsadó, tréner és három gyermek édesanyja. 15 éve tartok támogató, megoldáskereső segítő beszélgetéseket. Hiszem, hogy mindenkinek lehetősége van egy kiegyensúlyozott életre, mindeközben látom, hogy mindig van választás.

Utazásom

Az évek alatt

A pszichológia szeretete

A pszichológia szeretete 1998-ban kezdődött, amikor főiskolai tanulmányokat folytattam a pécsi JPTE személyügyi szervező szakon. 2001-2004-ig a budapesti Grafológiai Intézetben mélyítettem tudásom, ahol grafológus szakasszisztensé képződtem. Segítővé szerettem volna válni, úgy, hogy amellett, hogy tükröt tartok, segítek megtalálni a hozzám fordulóknak, hogy kik is ők valójában.

1998

Egészséges életmód

2005-2010 között az egészséges, természetes életmód került a fókuszomba. A természetgyógyászattal ismerkedtem, bio üzletet nyitottam, jógázni kezdtem. Ezt az időszakot követően holisztikus szemlélettel tudtam a klienseim felé fordulni.

2005

Az integrál világ hatása

2008-ben rátaláltam az Integrál szemléletre. Először az Integrál Akadémián tanultam integrál pszichológiát, majd az Integrál Intézetben folytattam tanulmányaimat. Nagy hatással volt rám a „Kapcsolat dinamika és tiszta kommunikáció” képzés szemlélete, melyet munkámban alkalmazok.

2008

Konfliktuskezelés

2011-2012-ben konfliktuskezelést tanultam, okleveles mediátor végzettséget szereztem.

2011

Egyéb tanulmányaim

2013-ban beiratkoztam a Rendszerakadémiára, ahol Bert Hellinger rendszer pszichoterápiájának nyomán családállítás és szervezetállítás területén szereztem tapasztalatot. Önismereti utam során eddig részt vettem 250 óra egyéni ülésen és kb. 800 óra csoportos munkán: pszichodráma, encounter, bodywork, transzlégzés, rendszerállítási csoport.

2013

Az életem most

Business és Life Coaching

Karrier és életvezetési tanácsadóként összeért bennem az elmúlt 20 év tudása és tapasztalata. A Lemma Coaching képzőhelyen végeztem a Life és Business coach képzést. Párkapcsolati problémákkal és munkahelyváltás, pályamódosítás témakörében felmerülő kérdésekkel fordul hozzám klienseim nagy része. 

Tréner 

Belső tréneri végzettséget a Grow csoportnál szereztem, 2016 óta dolgozom felső- és középvezetőkkel. Csoportjaim célja az önismeret fejlesztése, nagy hangsúlyt fektetek az együttműködésre és a kommunikációra, ami a hatékony munkavégzés alapja. 

Tréner 

Belső tréneri végzettséget a Grow csoportnál szereztem, 2016 óta dolgozom felső- és középvezetőkkel. Csoportjaim célja az önismeret fejlesztése, nagy hangsúlyt fektetek az együttműködésre és a kommunikációra, ami a hatékony munkavégzés alapja. 

Fordulj hozzám bizalommal

Hiszem, hogy mindenkinek lehetősége van egy kiegyensúlyozott, harmonikus életre, szem előtt tartva, hogy mindig van választás! Az ehhez vezető úton igyekszem segítséget nyújtani.